Burc yorumlari

  • 2012 Ikizler Burcu

    2012 İkizler Burcu

    Kariyeriniz nedeniyle kendinizde bir değişim yapmak isteyebilirsiniz. Genel durumunuzla ilgili şartlar değişebilir. Amaçlarınızı gerçekleştirmek için, girişimde bulunabilirsiniz. Seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Yakın çevrenizde değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ailenizle veya evinizle ilgili sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanacak. Verimli çalışmalar yapacağınız bir yıl olacak. Bu yıl hem aşk hem parasal konulara yönelik gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. Bu yıl hafta sonları yapacağınız kısa seyahatler ve yakın çevrenizle ve ailenizle ilgili yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde keyfiniz daha da iyi olacak. Özellikle çocuklarınızın başarılı eğitim hayatı sizi mutlu edecek. Bu yıl bazılarınız çocuk sahibi olabilir. Bazılarınız akademik kariyer yapma kararı alabilir. Eğitim,kişisel gelişim gibi konular bu yıl gündeminizde olacak. Sorumluluklarınızın arttığı bir yıl. Kazancınızda fazla olacak ancak artan kazanca bağlı harcamalarınız da artacak. İş hayatında sizi destekleyen ortaklar bulacaksınız. Bu yıl dost çevrenizde bir değişim olabilir yeni dostluklar arkadaşlıklar gelişebilir.

    2012 İkizler İş Burcu İş Hayatı

    Bu yıl iş hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler olacak. Çok yoğun ve aktif bir iş hayatı sizi bekliyor olacak. Ancak bunun karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Değişik yerlerden ve değişik projelerden para kazanma isteğiniz olabilir. Bu yıl özel olarak titiz ve düzenli çalışmalarınız sayesinde işle ilgili engelleri bir bir aşacağınız başarılı bir yıl sizi bekliyor. Bazılarınız temmuz sonu gibi iş yerlerini değiştirebilir.

    Yılın ilk yarısı İş konularıyla ilgili bir görüşme için bir yere gitmeniz mümkün. Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı gerilimleriniz olabilir. Ancak iş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yok. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz. 2011 un son aylarında iş değişikliği yapmamış olan ikizler 2012 in başından itibaren yeni iş arayışlarına girebilir. Yılın ikinci yarısından itibaren iş yaşamında beklentileriniz gerçekleşecek.

    Şubat ayı parasal konularda meydana gelen aksamalar sizi zorlayabilir. Bu dönemde biraz sabır. Bu ay borçlanmalar açısından çok uygun değil.
    Özellikle nisan ayından sonra maddi açıdan rahatladığınız bir döneme gireceksiniz. Kariyerle ilgili konularda çok şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Genel olarak etrafınızda iş fırsatlarının çok olduğu bir döneme olacak. Uzun zamandır beklediğiniz gelişmelere nisan ayından sonra kavuşacaksınız iş yaşamında kazançlı bir döneme ve yoğun bir iş temposuna giriyorsunuz. İş gelirlerinizde meydana gelen artışları iyi değerlendirmelisiniz.

    2012 İkizler Burcu Aşk Hayatı

    Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa yılın ilk ayları bu ilişkinin sonlanıp kısa bir süre sonra ise karşınıza işte aradığım dedirtecek kişi çıkacak. Yalnız olan ikizler burçları yılın ilk yarısı yaşanacak olan kısa süreli ilişkiler sonrası temmuz ağustos gibi bir arkadaş ortamında tanışacakları kişi ile daha uzun vadeli bir ilişkiye adım atabilirler. Partnerinizle bütünleşeceğiniz uzun vadeli bir ilişki yaşayabilirsiniz. Evli ikizler ise eşleri ile olan bağlarının daha da güçleneceği bir yıl geçirecek.

    Son yıllarda gerçek aşkı bulmanın zor olduğunu düşünmeye başlamıştınız. Karşınızdaki kişiden sıkıldığınız yada bu benim tanıdığım insan değil artık, dediğiniz ilişkilerden yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Şunu hemen belirtelim evrenin sizi ödüllendireceği günler yakın. Ancak geçmiş tecrübelerden faydalanmalı bu sefer ilişkilerinizde daha temkinli olmalısınız. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan gelecekle ilgili plan yapmaktan kaçının.Bu yıl mutlu olduğunuz dost toplantılarında karşılaşacağınız kişilerle kısa süreli birliktelikler yaşanabilir.Yılın ilk aylarından itibaren duygusal anlamda güzel gelişmeler yaşanacak.Yalnız ikizler burçları yeni tanışacakları biri ile güzel bir birlikteliğe adım atacak. Şubat-Mart arası ikili ilişkilerinizde bir süre için kendinizi geriye çekip, etraflıca düşünmeniz ve daha uyumlu davranışlara girmeniz iyi olabilir. Beraberliğinizde her şeyin kendi arzuladığınız gibi olmasına çalışırken kontrol edemediğiniz olaylar yüzünden beklenmedik sorunlar çıkabilir, sahiplenici davranmak yerine olayları biraz da akışına bırakmayı deneyin.
    Mayıs ayında Kendisini aramadığınız eski bir dostunuz veya eski bir aşk ilişkinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni gelişmeler veya yeni haberler olaylara daha güzel bakmanıza sebep olacaktır.

    Haziran –Temmuz aylarında Aşk hayatınız aktif heyecanlı ve değişken olacak. Bekâr ikizler burçları için oldukça kısmetli bir dönem. Eylül ayında aşk hayatınızda karışıklık çıkabilir.Bu dönem eski hatalar gündeme gelecektir. Bu ara dikkatli olmalısınız.
    Yılsonunda aşk hayatınızla ilgili olumlu ve sizi mutlu edecek olan gelişmeler yaşanacak.Yalnız bir kadınsanız bu dönemde kendinizden yaşlı fakat çok dengeli bir erkekle tanışabilir ve hızlı bir evlilik kararı alabilirsiniz. Evli ikizler burçları için kavga ve gürültüden uzak huzurlu bir aile hayatı yaşanacak.Evli ikizler bu yıl çocuk sahibi olmayı da düşünebilir.

    2012 İkizler Burcu Sağlık

    Mide problemlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Kilonuza da dikkat etmelisiniz hareketsiz kalmamaya özen gösterin. Abartılı hareketlerde bulunmaktan ve kendinizi fiziksel açıdan zorlamaktan kaçınmalısınız. Spora gereken önemi vermeyi unutmayın

    2012 Ikizler Burcu Benzer Yazılar

    2012 Koç Burcu Bu yıl daha çok kazanmak adına arayışlarda bulunabilirsiniz. Alışverişte bulunduğunuz insanları özellikle iyi tanımadığınız
    2012 BOĞA Burcu Bu yıl sıkıntıların azaldığı bir yıl olacak. Eğitim hayatı devam eden veya sınava hazırlananlar için başarı var. Sosyal
    Bu yıl dargın olduğunuz kimseler varsa onlarla barışmanız, yoksa yeni dostlar edinmeniz mümkün. Alacağınız teklifleri iyi değerlendirmeniz,
    2012 YENGEÇ BURCU 2012 BURÇ YORUMLARI 2012 Yengeç Burcu Bu yıl çok güzel haberler ve kararlar alabilir işle ve gelecekle ilgili konularda hayat
    2012 BURÇ YORUMLARI 2012 Terazi Burcu Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı

    Toplam 0 Yorum Yapılmış

    Alttaki formu doldurup yorumunuzu ekleyebilirsiniz




    2012 Ikizler Burcu Etiketler

    |